Ångrent

Ring för kostnadsfri offert 072 466 7777

ångrent

Ångrengöring och sanering

Vi utför ångrengöring och sanering med de bästa ångtvättarna

Ångrengöring är både en effektiv och miljövänlig lösning.
Med en ångtvätt kan vi rengöra nästan allt i hemmet, från golv och textilier till vitvaror och svåråtkomliga fogar och skarvar.
Den heta ångan dödar bakterier och svampsporer, och löser effektivt upp alla typer av smuts i möblerna, mattor, madrasser, gardiner och sängar.

För många är städning ett trist och tungt arbete, men med smarta lösningar som ångtvätt kan detta  förändras.
Vi ska väl kanske inte påstå att en ångtvätt gör städningen till något roligt, men det blir i alla fall väsentligt enklare och mer miljövänligt.

Glöm allt av skitiga moppar och smutsiga trasor. Med en ångtvätt blir parkett, kakelplattor, fönster och mattor skinande rena.

De nya lösningarna med ånga täcker många olika behov. vi kan exempelvis använda ångtvätt när vi ska göra rent på ditt parkett, fönster och kakel – eller när vi ska rensa dina mattor och dina möbler . Med våra ångtvättar erbjuder vi dig  smarta lösningar för andra blanka ytor, exempelvis speglar. Ånga är särskilt effektivt då den tränger sig in i mikroskopiska hålen mellan smutsen och ytan den sitter på, vilket gör att det lossnar och är lättare att få bort.

När vi använder en ångtvätt tar vi också död på en betydligt större mängd bakterier jämfört med rengöring på traditionellt sätt (faktiskt 99 % av alla hushållsbakterier). Metoden är också helt fri från kemikalier. Ångtvätt är därför en bra lösning för personer med allergi eller astma samt familjer med små barn.

Att använda en ångtvätt går fort. Våra ångtvättar har en modern design med stort fokus på ergonomi, och har en rad tillbehör och munstycken som gör det lättare att göra rent och komma åt på annars svårtillgängliga områden i hemmet.

När vi använder en ångtvätt på din parkett slipper vi använda lika mycket vatten som vi hade gjort med en mopp och en hink. Du får också bukt med fler bakterier, och slipper dra runt på smutsiga trasor.

Ska vi använda våra ångtvätt på badrummet är ett golvmunstycke perfekt för kakel, och vi kan också använda en nylonborste för att komma åt ordentligt mellan plattorna. Ångtvätten ägnar sig också för att göra rent i duschen (även på badrumsspegeln!) och är mycket effektivt mot såväl som tvål- och kalkrester på golv, glasdörrar och väggar.

Vi använda våra ångtvättar också på din veranda eller uteplats, lite beroende på vilket material ytan består av. Gäller det trä kan det vara en bättre idé att använda sig av en högtryckstvätt för att få bästa möjliga resultat, men om det rör sig om kakel eller plast fungerar en ångtvätt alldeles utmärkt (vi kan också använda den på glasväggar).

Anlita oss för ångrengöring

Pris 250kr/timme efter RUT-avdrag.

Boka ångrengöring häreller kontakta oss för offert!